Project Description

impachetare vacuslim 48 president spa center baile felixVACUSLIM 48  este o noua metoda pentru tratamentele profesionale de slabire si eliminare a celulitei, care poate fi aplicata rapid si usor in orice moment, in special atunci cand este nevoie de accelerarea procesului de slabire si de imbunatatire a aspectului pielii corpului.In timpul procedurii se folosesc: un gel “Thermo Slimming”, o crema “Slimming and Firming Cream” si un ulei de masaj “Anti-Cellulite and Firming Massage Oil “

1 “Thermo Slimming” este un gel multifunctional si activ, utilizat in tratamente de slabire, reducerea celulitei si imbunatatirea aspectului pielii corpului. Contine substante termoactive care imbunatatesc in mod eficient circulatia periferica si elimina lichidul excesiv. Ingredientele active strang si maresc tonusul pielii corporale. Se foloseste pe parti ale corpului care sunt predispuse la acumularea de depuneri de grasime si celulita.

2 “Slimming and Firming Cream” este o crema multifunctionala activa cu efect de incalzire si racire a zonelor masate. Contine substante active care incalzesc si racesc corpul, imbunatatind circulatia si favorizand eliminarea lichidului excesiv. Substantele active sporesc tonusul si elasticitatea pielii corpului. Crema este utilizata pe partile corpului cu depuneri de grasime si celulita.

3 “Anti-Cellulite and Firming Massage Oil”, este un ulei de masaj pentru tratamente anticelulitice. Acesta contine combinatia de uleiuri esentiale de lamaie, portocala, bergamota si scortisoara, care sporesc microcirculatia periferica si ajuta la drenajul limfatic.

INGREDIENTE ACTIVE

 • vacuslim 48 president spa center baile felixL-CARTININA- asigura un efect puternic asupra acizilor grasi. L-Carnitina este un derivat de aminoacid care se gaseste in mod natural si care, adeseori, este administrat ca supliment pentru scaderea in greutate. Ea joaca un rol crucial in productia de energie, prin faptul ca transporta acizii grasi in mitocondriile celulelor din corpul nostru. Mitocondriile mai sunt numite si “uzinele energetice ale celulei”. Asadar, mitocondriile actioneaza ca niste motoare in interiorul celulelor noastre, arzand aceste grasimi (acizi grasi) pentru a crea energie utilizabila.
 • RONACARE RUTINSULFATE- este un ingredient important pentru reducerea celulitei si ameliorarea picioarelor umflate. Acest biflavonoid sporeste circulatia periferica si furnizeaza tesuturilor substante nutritive, eliminand toxinele acumulate. Intinereste si infrumuseteaza pielea.
 • COFEINA- este un antioxidant puternic care descompune grasimea in straturile de piele mai profunde si imbunatateste microirculatia.
 • THERMOLATE – ofera corpului sentimentul confortabil de caldura, timp de 30 minute pana la 2 ore
 • EXTRACT DE CASTANE- contine escina care slabeste simptomele de picioare obosite si tensionate, reducand inflamatia
 • EXTRACT DE IEDERA- contine substanta care lupta impotriva celulitei, reducand aspectul de coaja de portocala a pielii.
 • EXTRACT DE ALGE- hitrateaza si revigoreaza pielea intensiv.
 • COMPLEXURI ESENTIALE- complexurile de lamaie, scortisoara, portocala, rozmarin impreuna cu bergamota, menta si lavanda relaxeaza si refac pielea, asigurand un aspect imbunatatit.

BENEFICIILE VACUSLIM 48

 • Reducerea vizibila a circumferintei de la primul tratament;
 • Imbunatatirea texturii pielii dupa tratamente repetate;
 • Eliminarea lichidelor excesive;
 • Efect activ de lipoliza (descompunerea depozitelor de grasimi);
 • Vidul ofera simultan sauna si efecte presso (efect de drenaj limfatic);

Important: Procedura poate fi efectuata de pacientele care nu pot efectua terapii termice precum Tunel IR, Capsula SPA sau Impachetari la cald in termocuverta, deoarece nu sunt contraindicatii precum insertiile metalice, claustrofobie, varice.

CONTRAINDICATII:

 • Diabet (Pacienti sub tratament cu Insulina);
 • Operatii mai recente de 6 luni;
 • Sarcina si perioada de alaptare;
 • Dermatita, psoriazis, eczeme pe zona de lucru;
 • Piele proaspat bronzata (arsuri usoare);
 • Zona proaspat epilata;

Tratamentul Vacuslim48 consta in aplicarea celor doua geluri pe zona bratelor si a picioarelor pana in talie, sunt vidate intr-un sac special de unica folosinta. Timp de 30 de minute pacienta se va relaxa avand senzatia de cald si rece in acelasi timp.

Metoda anticelulitica si de tonifiere corporala VACULIM48 poate fi aplicata ca tratament individual sau poate fi combinata ca o completare in tratamente anticelulitice si de slabire cu dispozitive de remodelare corporala precum cavitatie, mezoterapie, electrostimulare, radiofrecventa, vibromasaj si masaj anticelulitic manual.

Recomandare:

Pentru cele mai bune rezultate, se efectueaza taratamentul VACUSLIM 48 la fiecare 2 zile, 6-12 tratamente

VACUSLIM 48 este o noua metoda pentru tratamentele profesionale de slabire si eliminare a celulitei

Dani

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!