Project Description

100 minute tratament

Impachetarea cu alge marine este un tratament care se bazeaza pe actiunea puternica a algelor marine in procesul de topire si eliminare a grasimilor si de reducere a celulitei.Pe langa scaderea in kilograme, impachetarile cu alge marine ajuta la detoxifierea organismului, la arderea grasimilor, eliminarea si prevenirea reaparitiei celulitei; redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii; eliminarea apei retinute in organism.. Depozitele de grasime sunt eliminate rapid, incepand cu prima sedinta intensiva.Algele marine diminueaza tesutul adipos, cresc fermitatea si elasticitatea pielii, favorizeaza eliminarea metalelor grele si toxinelor produse de fumatul activ, dar si pasiv.

impachetare cu alge marine la president spa centerBeneficiile împachetării cu alge

Împachetările cu alge marine te ajută să slăbești și să îți tonifiezi anumite zone fără prea mult efort din partea ta. Încă de la prima ședință îți vei simți pielea mai curată, mai catifelată și mai elastică. Dacă urmezi o perioadă mai lungă de timp astfel de tratamente corporale, vei observa cum aspectul de coajă de portocală se diminuează și că se reduc treptat cîțiva centimetri din zonele pe care le-ai aplicat (abdomen, picioare, brațe, posterior).
Principalele scopuri ale acestor tratamente sunt pierderea kg-lor în plus, eliminarea excesului de lichid din țesuturi și detoxifierea organismului. De asemenea, aceste împachetări îți oferă o senzație de prospețime după fiecare aplicare, revigorînd întregul organism, și îți hrănesc pielea cu vitamine și minerale, prevenind îmbătrînirea prematură.

Impachetarile cu alge marine nu se recomanda in cazul persoanelor care sufera de boli cardiace grave, claustrofobie si femeilor insarcinate. Împachetările cu alge nu vă sunt recomandate dacă suferiți de boli de piele, epilepsie sau hipertensiune arterială. De asemenea, dacă suferiți de alte afecțiuni, cereți sfatul medicului înainte de a face împachetările corporale.

Algele marine au compozitia ideala pentru tratamentele anticelulita.

www.perfectsiluette.ro

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!