Daniel Gavris maseur

Fondatorul nostru, Dani Gavriș,

este unul dintre cei mai apreciați maseuri terapeuți și instructori de masaj din județ, având o vastă experiență în domeniu și o practică îndelungată, care a atras o clientelă națională și internațională.

Visul lui este să creeze un loc în care să găzduiască cei mai buni terapeuți în masaj din această zonă a țării. Năzuințele lui au devenit realitate, în anul 2012, când s-a deschis President Spa Center în cadrul Complexului President Hotels & Resort.
Din acea zi, Centrul este într-o continuă dezvoltare.

President Spa Center afirmă cu mândrie că este unul dintre puținele spa-uri atent selectate din tot Judetul Bihor, care este autorizat să facă mai mult de 30 de tipuri de masaj și tratament corporal.

Dezvoltarea noastră nu se oprește aici. În viitor, vom oferi cursuri de calificare în diferite proceduri de masaj terapeutic, găzduite în sălile de conferințe a Complexului President.

Țelul nostru este să-ți oferim o oază de relaxare!

masaj president baile felixPresident Spa Center, înființat în 2012, oferă o atmosferă eclectică în care relaxarea și seninătatea se îmbină cu bunăstarea radiantă.

Suntem unul dintre cele mai mari centre de masaj din Stațiunea Băile Felix: 10 profesioniști în masaj și tratamente corporale; 4 saloane de masaj în interiorul Hotelului President, President Spa și Aqua Park President.

În calitatea serviciilor noastre mereu ne raportăm la înaltul nivel de 4 stele pe care deține President Hotels & Resort, relația noastră fiind una foarte veche și fructuasă.

Echipa noastră de maseuri profesionişti, înalt calificați, preocupați de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră, vă așteaptă 7 zile pe săptămână.

Deținem locuri de Parcare gratuită.

Peste 30 de tipuri de masaje și proceduri terapeutice

Îgrijire specială într-un cadru special

Vă regăsiți echilibrul şi buna dispoziție prin
masaje de relaxare, recuperare,
anticelulitice și tratamente corporale.

REZERVĂ ACUM!