Complexul President ****

complex president baile felixHotelul President vă pune la dispoziţie 104 camere, 10 dintre acestea fiind apartamente, dispuse în cele 2 aripi ale hotelului.

Complexul este situat la liziera pădurii la aproximativ 500 m de centrul staţiunii Băile Felix, într-o zonă liniştită şi retrasă, perfectă pentru relaxare.

În cadrul hotelului veţi găsi 3 piscine cu apă termală din care una este interioară, acoperită şi funcţională până la ora 24,  şi un teren de fotbal pe suprafaţă sintetică.

Hotelul dispune de 3 restaurante, bar, terasă, tavernă, Centru de Sănătate ultramodern. Centrul de Sănătate cuprinde UNICUL cabinet anti-aging ANA ASLAN GEROVITAL din staţiune, cât şi un cabinet PELL AMAR. Hotelul dispune şi de centru de conferinţe, parcare interioară păzită, internet, recepţie 24h, servicii de concierge şi relaţii cu oaspeţii, cameră de bagaje, 3 ascensoare din care unul panoramic, schimb valutar.

În toate spaţiile hotelului internetul este gratuit.

Majoritatea cărţilor de credit sunt acceptate. Accesul cu animale nu este permis. Check in de la ora 14.00 PM, check out ora 12.00 PM.

Cazare de 4****

hotel president baile felixHotelul President dispune de 212  locuri de cazare sub forma a 10 apartamente, 52 de camere double şi 42 de camere twin situate în cele 2 aripi ale hotelului. Aripa nouă a hotelului care cuprinde 64 de camere şi 8 apartamente a fost finalizată în iunie 2011 şi cuprinde dotări de top.

Toate camerele au aer condiţionat, minibar, conexiune internet, telefon, seif, televiziune prin satelit, uscător de păr, halate de baie, 94 de camere au balcon cu orientare fie spre pădure, fie spre piscine, majoritatea camerelor dispun şi de fierbător electric. Toate camerele sunt pentru nefumători, fumatul fiind permis pe balcon, în acest scop pe toate balcoanele există măsuţă, scaune, scrumieră.

De asemenea există şi camere pentru persoane cu handicap fiind special amenajate în acest scop.

Restaurant & Gastronomie

Complexul President dispune de un restaurant de 200 de locuri care oferă meniuri româneşti şi internaţionale, dispune de o terasă rustică funcţională pe toată perioada verii unde clienţii pot savura preparate la grătar şi alte specialităţi specifice zonei şi de asemenea există o sală de evenimente de 350 de locuri unde pot fi organizate nunţi, botezuri, întruniri de afaceri, team-buildinguri şi alte evenimente festive.

Barul din recepţia hotelului stă la dispoziţia clienţilor cu băuturi răcoritoare şi alcoolice.

În curtea hotelului există o tavernă cu o capacitate de 60 de locuri, ideală pentru petreceri restrânse.

Centrul de Conferinte

În cadrul complexului există 4 săli de conferinţe de diverse capacităţi, între 20 şi 350 persoane.

aquapark president baile felixAqua Park President

Primul Aqua Park din Băile Felix

Situat imediat lângă Hotelul President găsim un centru de distracţii care cuprinde atât facilităţi pentru activităţi sportive de recreere cât şi zona de spa, cu bazine acoperite şi în aer liber.

Zona de jocuri mecanice cuprinde: biliard, panouri de darts, ping-pong, mini hockey şi alte surprize.

La restaurantul din incintă se pot servi minuturi, iar două baruri vă stau la dispoziţie în incintă.

Nici împătimiţii fumatului nu au fost uitaţi, fiindu-le creat un loc special unde îşi pot savura în tihnă ţigara.

aquapark baile felixAqua Park President

Piesa de rezistenţă a Aqua Park-ului este dată de zona de bazine:

13 bazine interioare, acoperite din care 7 dotate cu jacuzzi

5 bazine exterioare

2 tobogane interioare

3 tobogane exterioare

zona de copii

5 saune

vârtej, grotă

bilă generatoare de valuri

aquapark baile felixPentru familiile cu copii mici a fost gândită o zonă cu bazine de mică adâncime, astfel încât cei mici să se poată juca în siguranţă. Un număr de 19 camere spaţioase sau apartamente  pot caza între 2–4 clienţi în incinta Aqua- park-ului. Clienţii cazaţi beneficiază de acces gratuit pe parcursul întregii zile în Aqua Park. Aqua Park-ul este deschis tot timpul anului, bazinele fiind alimentate cu apă la 36oC, confortul fiind asigurat şi pe timp de iarnă.

 

La cererea clientului se pot pune la dispoziţie: proiectoare, ecrane de proiecţie, flip chart-uri, sistem de traducere simultană, sistem de sonorizare.

Toate sălile sunt dotate cu aer condiţionat şi conexiune la internet. La cerere se pot asigura pauze de cafea, transport de la aeroport, transport în diferite locaţii.

Distribuie pe platforma ta!

Ne găsești în Băile Felix în interiorul Hotelului President, President Spa și Aqua Park President!
REZERVĂ MASAJ!