Project Description

Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.

masaj cu bete de bambusBeţele de bambus folosite în masaj reprezintă practic porţiuni din tulpina plantei, tăiate şi şlefuite astfel încât să fie netede şi potrivite pentru efectuarea terapiei.

Bambusul se utilizează de mii de ani în procedurile de relaxare şi în cele terapeutice, în structura acestuia regăsindu-se o substanţă – silica (aceeaşi cu cea din corpul uman) –  bogată în minerale, calciu şi magneziu, care susţine frumuseţea şi aspectul suplu, ferm şi tonifiat al pielii.

Rulate pe zonele care necesită remodelare – picioare, coapse, fese, abdomen, talie etc, beţele de bambus favorizează un drenaj limfatic instrumental superior tuturor celorlalte metode utilizate în centrele de înfrumuseţare sau spa-uri, eliminând atât toxinele din organism, cât şi surplusul de apă responsabil cu volumul mărit al membrelor şi cu aspectul denivelat al pielii.

Masajul cu bete de bambus este singurul tip de procedura corporala non-invaziva, recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta, atat pentru intretinere, cat si pentru ameliorarea diferitelor afectiuni, precum retentia de apa, senzatia de picioarele grele, oboseala musculara, anxietatea, insomnia, celulita, laxitatea cutanata etc. Masajul cu bete de bambus este de asemenea recomandat femeilor gravide, dupa luna a patra de sarcina si atletilor profesionisti sau practicantilor infocati ai sportului, ajutand organismul sa se recupereze intr-un timp mai scurt dupa efortul fizic. Persoanele in etate, pot de asemenea apela la masajul cu bambus, acesta neafectand zonele varicoase si contribuind la imbunatatirea vizibila a circulatiei sangvine si a tonusului pielii.

Beneficiile masajului cu bete de bambus:

– atenueaza celulita, fiind de 8 ori mai eficient decat un masaj clasic anticelulitic si neimplicand durere sau leziuni ale pielii

– stimuleaza microcirculatia si pune organismul in miscare

– combate eficient si in mod 100% natural retentia de apa

– imbunatateste fermitatea, elasticitatea si tonusul pielii

– ajuta la dizlocarea depozitelor de grasime, in special din zonele greu de lucrat la sala (flancuri, coapse, solduri, etc) si previne recurenta celulitei (desigur, in conditiile unui stil de viata echilibrat)

– contribuie la ridicarea feselor

– regleaza ciclul somn-trezire si este cel mai bun remediu pentru persoanele care se confrunta cu insomnii

– alunga si previne starile depresie sau anxioase, prin masajul cu bambus fiind stimulata productia de endorfine (hormonul fericirii)

– ajuta organismul sa se refaca mai repede dupa efort fizic

– accelereaza metabolismul cellular

Masajul cu bețe de bambus se numără printre terapiile care o dată descoperite, au toate șansele să creeze dependență.

www.kudika.ro

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!