Project Description

minute masaj

Masajul de relaxare general este cel mai cunoscut tip de masaj din Occident. Dacă este prima dată când mergi la spa sau nu faci masaj des, masajul de relaxare general este cel mai potrivit pentru tine. Masajul de relaxare este efectuată de terapeuți de masaj calificați și autorizați.

Masaj de relaxare general este baza pentru alte tipuri de masaje occidentale, inclusiv masajul sportiv. Se bazează pe conceptele occidentale de anatomie și fiziologie, spre deosebire de munca energetică pe „meridiene” sau linii sen în sistemele de masaj asiatice.

Un masaj de relaxare general poate fi lent și blând, sau viguros și încurajator, în funcție de stilul personal al terapeutului și de ceea ce încearcă el sau ea să obțină.

masaj de relaxare generala la masaj presidentPresiunea utilizată în timpul masajului general de relaxare te ajută să relaxezi muschii și să eliberezi toată tensiuna. Atingerea pielii de asemenea ajută persoanele să se relaxeze și să se elibereze de grji.

Terapeuții susțin că masajul de relaxare generală ajută la ameliorarea simptomelor de depresie și anxietate. Datorită faptului că acest tip de masaj îmbunătățește circulația sângelui, îți oferă un plus de energie.

Cele mai bune zece beneficii ale terapiei prin masaj de relaxare general

Ameliorarea durerii

Dacă aveți o afecțiune precum artrita și, ca urmare, suferiți de dureri cronice, masajul de relaxare general poate fi o metodă eficientă de a gestiona durerea într-un mod natural. Discutați cu terapeutul dvs. de masaj despre punctele dumneavoastră dureroase, astfel încât el sau ea să poată viza acele zone și să folosească o mișcare pentru a îmbunătăți circulația locală și a reduce tensiunea musculară.

Scăderea stresului și relaxarea crescută

Mulți dintre noi trăiesc vieți solicitante, atât supraprogramate, cât și suprasolicitate. Stresul se poate manifesta în organism prin creșterea tensiunii musculare și uneori durere. Stresul se poate manifesta și în minte cu îngrijorare sau anxietate crescută. Masajul de relaxare general ajută la curățarea corpului și a minții de răspunsurile nedorite la stres, calmând sistemul nervos și relaxând tensiunea musculară.

Crește flexibilitatea și raza de mișcare

Masajul de relaxare general poate alungi mușchii, deschide și lubrifia articulațiile și poate reduce umflarea, toate acestea putând ușura mișcarea și crește flexibilitatea.

Crește energia generală

Circulația crescută și stresul scăzut pot duce la o creștere generală a energiei.

Îmbunătățirea posturii

În timp ce dezechilibrele posturale au multe surse, inclusiv mușchii suprasolicitați din cauza tensiunii repetitive, mușchii supracompensați pentru a reduce stresul asupra mușchilor suprasolicitați, șezarea prelungită sau rănirea, masajul de relaxare general ajută la ușurarea menținerii musculare care stă la baza dezechilibrului postural.

Creșterea fluxului sanguin

Terapia prin masaj poate dilata vasele de sânge și lărgește porii membranei, îmbunătățind capacitatea corpului de a furniza sânge proaspăt mușchilor și organelor.

Eliberarea de endorfine pentru a îmbunătăți starea de spirit

Cercetările arată creșterea serotoninei și a dopaminei la beneficiarii de masaj, îmbunătățindu-le starea de spirit și sentimentul de bunăstare emoțională.

Sprijinirea imunității

Când vine vorba de sănătatea generală, este important să adoptați o abordare holistică. Creșterea durerii fizice poate crește și stresul mental, iar o creștere a stresului din cauza factorilor de mediu se poate manifesta în mușchi. În plus, orice stres poate duce la o deficiență imunitară. Deoarece masajul suedez încurajează relaxarea și scăderea tensiunii corporale, susține un sistem imunitar sănătos.

Îmbunătățirea somnului

Studiile arată că efectuarea unui masaj crește nivelul de serotonină din organism, astfel încât să puteți adormi mai repede și să rămâneți adormit mai mult timp.

Alină durerile de cap

Multe dureri de cap sau migrene sunt rezultatul stresului și/sau al circulației deficitare. Masajul suedez ameliorează stresul asociat cu durerile de cap tensionate și îmbunătățește circulația.

Beneficiile semnificative ale masajului de relaxare general arată clar că un regim obișnuit de masaj este mai mult decât un lux, dar într-adevăr un ingredient important în cultivarea bunăstării fizice și emoționale. Poate vrei doar un masaj de „relaxare”. Dar să știi că în relaxare, ai grijă atât de corpul, cât și de mintea ta în moduri fundamentale, dar importante.

Tehnicile de masaj speciale au scopuri curativ-terapeutice producând vindecarea și ameliorarea unei palete largi de boli si afecțiuni, unele dintre ele considerate incurabile în medicina clasică.

masaj de relaxare generale la masaj president baile felixAfectiuni ale sistemului osteomuscular – crampe și dureri musculare, recuperare motorie după traumatisme și fracturi grave, pierderea mobilității, entorse, luxații, reumatism (artrite, artroze);

afecțiuni ale sistemului circulator sanguin – circulație periferică, arterite, hipotensiune și hipertensiune arterială, ateroscleroză etc;

afectiuni ale sistemului nervos – paralizii și pareze, stări de stres și depresie nervoasă, insomnie, oboseală cronică, afecțiuni ale coloanei vertebrale, nevralgii etc;

afectiuni ale sistemului endocrin – stări de oboseală generală, îmbătrânire prematură, disfuncții sexuale, somnolența și absenteism, obezitate etc;

afecțiuni dermatologice – riduri și îmbătrânirea pielii, celulita, tulburări de transpirație, alopecie, edeme .

Obiectivele masajului:

  • îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi limfatice cu activarea proceselor metabolice în membrele afectate
  • menţinerea troficităţii, a elasticităţii şi excitabilităţii muşchilor
  • combaterea edemelor
  • prevenirea tulburărilor trofice ale tegumentelor şi ţesutului celular subcutanat.

Masajul este stimulent, cu manevre energice.

Este dovedit științific faptul că masajul de relaxare ne ajută să ne regăsim liniștea și starea de bine. Însă, masajul de relaxare are și alte beneficii, de care este bine să profităm.

Masajul de relaxare general calmează durerile fizice

Durerile de spate, de exemplu, sunt frecvente la orice vârstă. Durerile fizice, în general, ne afectează starea de bine și generează disconfort. Ceea ce nu știm, însă, este că masajul de relaxare are rol esențial în calmarea durerilor fizice. Frecvența cu care alegem să beneficiem de avantajele masajului de relaxare este și ea foarte importantă.

Masajul de relaxare reușește să stimuleze organismul, oferindu-i acestuia forță să lupte împotriva virușilor cu care intră, zilnic, în contact.

“scopul acestui tip de masaj este inducerea unei stări profunde de bine, prin relaxarea mușchilor și eliberarea tensiunii interne.

Dani

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!