Project Description

terapie detox spa de 30 minute

Masajul pe segmente de corp se face doar pe zonele cu probleme :spate, picioare, maini in functie de necesitati si posibilitati.

Masajul pe regiuni și segmente este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. Este recomandat persoanelor de toate vârstele.

Beneficiile masajul pe regiuni si segmente :

Te ajută să scapi de stres, relaxează mușchii încordați, menține elasticitatea pielii, imbunătățește circulația sanguină și limfatică, dezvoltă mobilitatea articulațiilor, te ajută să îndrepți o postură greșită, intărește sistemul imunitar.

masaj pe regiuni si segmente la masaj presidentAjuta la ameliorarea tensiunii musculare si la relaxarea generala.

Scade perioada de recuperare postoperatorie si accelereaza eliminarea anestezicului din corp. Reduce durerea si rigiditatea date de repausul prelungit la pat.

Este benefic in caz de anxietate, depresie, stres, deoarece in timpul masajului se elibereaza endorfinele (hormonii fericirii).

Imbunatateste performanta sportivilor si previne riscul de accidente.

Promoveaza sanatatea generala a tesuturilor.

E benefic in durere cronica deoarece ajuta la ruperea ciclului de „spasme”, reducand in acelasi timp incordarea musculara asociata.

“scopul acestui tip de masaj este inducerea unei stări profunde de bine, prin relaxarea mușchilor și eliberarea tensiunii interne.

Dani

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!