Project Description

masaj-facial-cu-masca-de-ciocolata-masaj-president-baile-felixDacă v-ați tratat vreodată cu un tratament facial, veți fi familiarizat cu strălucirea naturală remarcabilă a pielii care urmează după ședință. Există vreo modalitate de a obține strălucirea facială radiantă ca în tinerețe, fără a cheltui pe tratamente faciale? Vorbim despre o practică mai puțin vorbită despre îngrijirea pielii prin masaj facial în combinație cu masca de ciocolată.

Știați că fața noastră este formată dintr-un total de 42 de mușchi faciali? Un masaj al feței este un exercițiu pentru acești mușchi. Cum exercițiile fizice beneficiază corpul nostru în numeroase moduri, un masaj al feței ne ajută, de asemenea, relaxând mușchii feței și stimulând circulația sângelui.

Masajul facial ajută la întârzierea îmbătrânirii pielii în mai multe moduri. Crește producția de colagen, ceea ce îmbunătățește elasticitatea pielii, oferindu-vă un aspect fără riduri. Nu foarte mulți oameni sunt conștienți de acest lucru, dar stresul constant duce și la încrețirea pielii. Masajul facial ajută la aceasta prin relaxarea mușchilor faciali.

De asemenea, masajul facial ajută la reducerea umflăturii prin drenarea lichidului care stagnau prinși în interior.

Masarea anumitor puncte de presopunctură și a anumitor regiuni din jurul nasului poate ajuta la eliberarea acumulării de mucus și poate ajuta la ușurarea sinusurilor.

În a doua parte a ședinței se aplică o mască de ciocolată pe suprafață

masaj facial cu masca de ciocolata la masaj president Baile FelixIată ce poate face ciocolata pentru pielea dvs.

Cu o igiena facială adecvată și aplicând o mască de ciocolată, unele tipuri de acnee pot fi prevenite. Porii mari sunt a doua cea mai populară problemă facială după acnee. Și unele acnee cronică pot lăsa pori mari pe piele chiar și după ce acneea dispare. Acești pori mari pot fi gestionați prin producția îmbunătățită de colagen, care are loc în timpul masajului facial.

Ciocolata neagră este un antioxidant foarte eficient, deoarece este bogată în cacao. Conținutul ridicat de cacao asigură faptul că este bogat în flavonoide. Acum, funcția flavonoidelor este de a preveni deteriorarea pielii, de a stimula producția de colagen și de a stimula sănătatea celulelor. Efectul pe care îl vedem direct pe piele este că strălucește, arată proaspăt și chiar liniile fine par mai fine.

Așadar, doamnelor, ciocolata este una dintre cele mai sigure și eficiente moduri de a vă asigura că pielea dumneavoastră rămâne strălucitoare! Ca să nu mai spun că este și gustos.

” … ciocolata neagră este cea mai sănătoasă pentru pielea ta în comparație cu alte tipuri de ciocolate disponibile.”

Dr Nidhi Rohtagi

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!