Project Description

durata tratamentului

MASAJ cupping president sppa center baile felixCuppingul este o tehnică de origine antică care determină modificarea energetică și restabilirea echilibrului funcțional al corpului.

Utilizarea cuppingului în estetică a fost recent adoptată și în Italia are un mare succes ca masaj anticelulitic, drenant și ferm.

Este posibil să reduceți foarte eficient greutatea corporală și stratul de grăsime, precum și să contribuiți la îndepărtarea oboselii și a durerii.

Tehnica este simplă, dar eficientă: se folosește o ceașcă de sticlă unde se arde un tampon de bumbac înmuiat în alcool pentru a crea un vid de aer.

Recipientul aspiră pielea, așa cum ar face o ventuză. În acest fel stimulează circulația liberă a energiei și a sângelui, dispersează frigul și umiditatea, ameliorând edemul, durerea și stagnarea lichidelor.

Elimină umflarea, toxinele, stimulează circulația limfatică și sanguină, accelerează vindecarea țesutului cicatricial și a vergeturilor, făcând pielea fermă și netedă.

BA GUAN – Ghidul cuppingului

BA GUAN - GHIDUL CUPPINGULUIcupare (sau Ba Guan) provine din Medicină tradițională chinezească (TCM). Acesta servește Eliminarea „toxinelor” si Consolidați sistemul imunitar prin stimularea circulației sanguine și a fluxului limfatic în țesut. Anumite zone ale pielii sunt deasupra așa-numitelor. reflexe cutiviscerale în influență cu organele interne corespunzătoare. De exemplu, modificările în tenul zonelor pielii corespunzătoare pot fi găsite în bolile organice. Această relație este utilizată la cupping peste anumite puncte cupping pentru a activa organele relevanteMasaj de cupping, pentru care există încă mai multe subspecii precum Ba Guan și Moxibustion. Practic, pielea este aspirată în capul de cupare de o ușoară presiune negativă și astfel ridicată din țesutul inferior, ceea ce duce la Facilitează fluxul limfatic și unul creșterea fluxului sanguin grijile. În masaj capetele de cupping sunt deplasate de-a lungul fasciei musculare sau a meridianelor în același timp cu presiunea negativă, ceea ce asigură un flux sanguin suplimentar..

Datorită acțiunilor sale multiple asupra corpului, terapia cupping are o eficacitate reală împotriva multor boli ale vieții de zi cu zi.

EFICIENȚĂ VIZATĂ

Cupația ajută la decongestionarea zonei dureroase datorită acțiunii sale triple circulatorii, energetice și analgezice. Aplicarea cupelor pe piele ajută la tratarea părților înnodate și oferă alinare pacientului. Spre deosebire de masajul efectuat manual, terapia cu cupping oferă un rezultat rapid. Este nevoie doar de câteva sesiuni pentru a obține beneficii vizibile.

Eficacitatea acestei metode terapeutice vine din acțiunea sa directă asupra zonei în care se află o acumulare patologică de sânge. Terapia de cupping promovează, de asemenea, dinamismul întregului sistem imunitar.

Teorizată, tehnica este astfel utilizată de mulți fizioterapeuți – osteopați și terapeuți ai medicinei tradiționale într-un mod științific.

FLUX DE ENERGIE ÎMBUNĂTĂȚIT ÎN CORP

masaj cupping masaj president baile felixTerapia de cupping atenuează durerea localizată prin restabilirea fluxului de energie care circulă în corp. În medicina chineză, originea durerii este atribuită blocării sau încetinirii distribuției energiei fundamentale a organismului. Ventuzele își continuă acțiunea prin reglarea fluxului de energie și sânge, eliminând în același timp elementele dăunătoare sănătății.

Tehnica armonizează energia vitală care trece prin corp acționând de-a lungul meridianelor. Astfel, crește rezerva de energie a pacientului prin promovarea mișcării pe locul unde fluxul care pare înghețat.

Beneficiile sale pentru păstrarea sănătății și prevenirea anumitor boli sunt reale.

STARE DE BINE EMOȚIONAL

Un flux sănătos și armonios de energie îmbunătățește bunăstarea emoțională.

De fapt, circulația normală a sângelui promovează o distribuție echilibrată a hormonilor în diferitele organe ale corpului. Este promovată eliberarea de endorfină și serotonină, un hormon care reglează starea de spirit.

Efectul de aspirație al ventuzelor evacuează agenții patogeni și favorizează circulația limfei.

Întregul mecanism fiziologic este apoi stabilizat.

masaj cupping la masaj president baile felixEFICACITATEA ÎNGRIJIRII

Ca metodă terapeutică, practicarea cuppingului în medicina tradițională face posibilă tratarea bolilor benigne și a patologiilor cronice. Această tehnică este, de asemenea, eficientă în stimularea flexibilității anumitor zone care au suferit șocuri sau traume.

Potrivit pacienților beneficiari, sentimentele de ușurare oferite de terapia cu cupping durează mai mult, comparativ cu cele ale altor tratamente.

Beneficiile sale sunt:

FLEXIBILITATE ȘI AMELIORARE MUSCULARĂ

Terapia de cupping promovează ameliorarea mușchilor. Reduce rigiditatea musculară în zonele tratate pentru a ajuta corpul să câștige flexibilitate. O astfel de senzație mărește semnificativ capacitatea de recuperare după un efort intens. Țesutul muscular principal este înmuiat de fluxul de sânge furnizat prin slăbirea mușchilor.

O dinamică reală este apoi găsită datorită unui sentiment mai bun de libertate.

RELAXARE

Terapia prin aplicarea cupingului are un efect relaxant plăcut, în special în zonele tratate. Sesiunile au loc, în general, într-un mediu marcat și liniștitor, în care mediul este reconfortant.

“cupare (sau Ba Guan) provine din Medicină tradițională chinezească (TCM). Acesta servește Eliminarea „toxinelor”

Wikipedia

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!