Project Description

impachetare cu ciocolata si termocuverta la saloanele de masaj president spa center baile felix100 minute tratament

CIOCOFANGO este un amestec de ciocolata, parafina si nămol marin, cu efecte benefice in  detoxificare, slăbire, tonifiere si hidratare a țesutului.

  • Antioxidanții din cacao au efecte extrem de benefice asupra pielii, cu proprietăți regenerante, menținându-o sănătoasă si plăcută atât la atingere cât si la vedere;
  • Cofeina din ciocolata stimulează drenajul limfatic, ajutând la eliminarea lichidelor, îndepărtând astfel edemele .
  • Prin stimularea drenarii limfei, aspectul celulitei se reduce, prevenid si reaparitia acesteia;
  • Împachetarea cu ciocofango are , de asemenea, un rol important in inducerea stării de bine, datorita stimulării producerii endorfinei, hormonal fericirii.De aceea aceasta procedura este indicata atât in slăbire si remodelare, cât si ca o metoda de relaxare.
  • Previne apariția vergeturilor prin menținerea elasticității pielii , sau reduce aspectul acestora;
  • Efect intens hidratant;
  • Stimuleaza tonicitatea pielii, contribuind la stimularea fermitatii tesutului, cat si mentinerea aspectului suplu si tonifiat.

Pentru reducerea celulitei si scădere in circumferința corpului, aceasta procedura poate fi combinata  cu procedurile de masaj, vacuum sau electrostimulare, pentru a intensifica efectele împachetării cu ciocofango.

Menținerea unui aspect plăcut al pielii depinde atât de nutriția interioara cât si exterioara prin aplicarea de tratamente specifice care intensifica circulația sângelui, stimulează drenarea limfei si oferă o hrănire adecvata țesutului.

Etapele procedurii:

Tratamentul cu ciocolata incepe printr-o procedura de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a indeparta celulele moarte, de a stimula circulatia si a pregati tesuturile pentru impachetare, deschizand porii in asa fel incat pielea sa fie receptiva si sa absoarba tratamentul ce urmeaza a fi aplicat. Urmeaza apoi aplicarea serul activ reducator, masca de ciocolata (chocofango) in functie de zone, infolierea in film osmotic, infasurarea in cearceaf de plastic si introducerea in termocuverta sau in tunelul cu raze infrarosii, la 85º C, timp de 50 min. Dupa desfoliere se aplica prin masaj crema termoactiva anticelulita, foarte puternica. Aceata crema va actiona vizibil prin inrosirea partii tratate si o usoara senzatie de caldura sau chiar mancarime usoara, semn ca deja a inceput sa actioneze. Nu recomandam dusurile imediate, deoarece substantele continua sa actioneze intre 6-8 ore de la aplicare!

Rezultate: Efectele benefice ale impachetarilor cu ciocolata se vad imediat dupa tratament cand apare o senzatie placuta de confort si imbunatatire vizibila a calitatii pielii.

Pentru a indeparta celulita putin vizibila, sunt suficiente 10 sedinte de impachetari cu ciocolata. In cazul celulitei proeminente, pentru rezultate optime se recomanda asocierea impachetarilor cu electrostimularea si masajul anticelulitic.

Contraindicatii: epilepsie, claustrofobie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcina, tumori.

Răsfață-te in ciocolata si scapă de centimetri in plus după doar cateva ședințe! Bucura-te de efectele ciocolatei si altfel decât o făceai pana acum.

Impachetarile cu ciocolata ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala 

www.perfectsiluette.ro

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Aqua Park – etaj 1

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

în incinta Aqua Park – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!