Project Description

baie cu sare cu extract pell amar la persident spa centerBaia cu sare EXTRACT PELL AMAR – acţionează ca un generator de energie pentru piele – conţinut bogat de săruri minerale ce ajută la refacerea rezervei energetice a pielii stresate, are efect de lungă durată în hidratarea epidermei care îşi recapătă aspectul sănătos, devine luminoasă şi fermă, concentrează toate proprietăţile benefice ale soluţiei saline din care provine.

SARE – un aditiv unic în conceptul SPA, bazat pe simbolurile spirituale şi culturale – contribuie la menţinerea echilibrului hidric la nivelul pielii, are proprietăţi antibacteriene.

Se introduce în apa din cadă 1 pliculeţ. Efervescenţa contribuie la uniformizarea principiilor active şi la crearea unui pH favorabil pentru piele. Testele dermatologice au demonstrat o tolerare perfectă a produsului.​

Descriere produs

  • EFECT CURATIV
  • ÎMBUNĂTĂŢEŞTE CIRCULAŢIA SANGVINĂ
  • ACŢIUNE ANTIREUMATICĂ​

Medicina populară valorifică proprietăţile curative ale soluţiilor saline în numeroase tratamente ale pielii, reumatismului, durerilor musculare, ca antiseptic. Produsul are acţiune în menţinerea sănătăţii si funcţiilor pielii, stimulează circulaţia şi, nu în ultimul rând, induce o stare de relaxare şi prospeţime, contribuind la eliminarea stresului cotidian.

“Să faci o baie spumoasă poate fi unul dintre cele mai bune mijloace de destresare după o zi lungă și stresantă. Ce puțin pentru mine.

Dana

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!