Project Description

minute baie cu namol

Terapia cu namol isi are originile in Egiptul Antic, proprietatile terapeutice ale namolului fiind de pe atunci cunoscute si exploatate.

Namolul este un element din natura, care contine o serie de minerale importante, ale caror efecte sunt extrem de benefice pentru sanatatea organismului. Namolul are efect detoxifiant, absorbind toxinele din organism, dar si proprietati terapeutice si relaxante.

baie cu namol la president spa center baile felixBeneficiile terapiei cu namol

In functie de forma de terapie cu namol aleasa, poti beneficia de diverse efecte benefice.

Ameliorarea durerilor – atunci cand este aplicat intr-o anumita zona, namolul poate ameliora sau chiar elimina anumite dureri. Spre exemplu, namolul aplicat pe abdomen calmeaza crampele stomacale si trateaza indigestia. Pe de alta parte, un strat subtire de namol aplicat pe frunte poate ameliora imediat o migrena puternica. Si durerile de spate pot fi ameliorate cu aplicatiile locale de namol.

Infrumusetarea tenului – aplicat pe ten si pe piele, namolul are efecte benefice, tratand afectiunile dermatologice precum acneea si iritatiile. De asemenea, namolul aplicat pe ten elimina si cearcanele de sub ochi.  Intrucat stimuleaza dilatarea porilor, namolul aplicat pe ten scoate si punctele negre atunci cand este indepartat de pe chip.

Vindecarea problemelor dermatologice – petele aparute din cauza soarelui, iritatiile, dr si psoriazisul si urticaria pot fi ameliorate sau vindecate cu ajutorul aplicatiilor de namol pe piele.

Stimulearea circulatiei sanguine – baile cu namol stimuleaza circulatia sanguina si energizeaza intreg organismul. Ideal ar fi ca dupa baia cu namol pacientul sa stea intins la soare pentru ca namolul sa fie uscat de razele acestuia. Circulatia periferica deficitara poate fi vinecata de baile cu namol.

Tratarea afectiunilor oculare – namolul poate fi folosit, prin aplicare locala, si pentru tratarea afectiunilor oculare precum conjunctivitele ori alergiile oculare, insa aceste aplicatii trebuie sa fie facute neaparat de catre un specialist, pentru a nu face mai mult rau ochilor decat bine prin aplicarea incorecta.

Calmeaza inflamatiile – atat baile cu namol, cat si aplicarea locala a namolului calmeaza inflamatiile. Inflamatiile la nivelul sistemului reproducator, inflamatiile articulare ori musculare pot fi tratate cu succes cu ajutorul terapiei cu namol.

 

spuma de baie trezește simțurile, injectează o doză bună de bună dispoziție și asigură o atmosferă bună.

Helena

Acest tratament este oferit în următoarele noastre saloane

în incinta Hotelului President Spa – etaj 1

Distribuie pe platforma ta!

Rezervă masaj!

SUNA ACUM!