BLOG2022-04-27T06:22:35+00:00

La President Spa Center găsiți o multitudine de servicii de modelare, relaxare şi îngrijire corporală, o echipă de maseuri profesionişti şi un personal înalt calificat, preocupat de sănătatea şi bunăstarea dumneavoastră.

În inima Stațiunii Băile – Felix ai experiențe de tratament și relaxare oferite de echipa noastră profesionistă

De îndată ce corpul tău simte prima atingere de presiune, acesta trimite un semnal liniștitor către sistemul tău nervos care poate încetini ritmul cardiac și scădea tensiunea arterială, iar acesta este doar începutul beneficiilor pentru sănătate și relaxare pe care le oferă masajul.

REZERVĂ ACUM!

April 2022

Tratamentul balneo-climatic

Statiunea este profilata pentru tratamentul afectiunilor aparatului locomotor si ale sistemului nervos central si periferic precum si al bolilor asociate. 1. Factorii naturali de cură La Baile Felix, factorii [...]

March 2022

April 2022

Hotel & Aqua Park President

Complexul President **** Hotelul President vă pune la dispoziţie 104 camere, 10 dintre acestea fiind apartamente, dispuse în cele 2 aripi ale hotelului. Complexul este situat la liziera pădurii [...]

Vă regăsiți echilibrul și buna dispoziție prin
masaje de relaxare, recuperare,
anticelulitice și tratamente corporale.

REZERVĂ ACUM!

DESPRE NOI

President Spa Center, înfiintat în 2012, ofera o atmosfera eclectica în care relaxarea si seninatatea se imbina cu bunastarea radianta. Suntem unul dintre cele mai mari centre de masaj din Statiunea Baile Felix: 10 profesionisti în masaj si tratamente corporale; 4 saloane de masaj in interiorul Hotelului President, President Spa si Aqua Park President. In calitatea serviciilor noastre mereu ne raportam la inaltul nivel de 4 stele pe care detine President Hotels & Resort, relatia noastra fiind una foarte veche si fructuasa.

 

Tratamentele noastre

Go to Top